Γυναικοκτονία στην Κω: Βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα

Γυναικοκτονία στην Κω: Βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της Αναστάζια στην Κω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχει νέο βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος βασικός ύποπτος και η 27χρονη από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου, δηλαδή ότι έφυγαν από το σπίτι και έρχεται τώρα το νέο βίντεο που πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κω: Θρίλερ δίχως τέλος – Θα «μιλήσει» τo DNA από τα νύχια της Αναστάζια (Video)

Ο 32χρονος, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

DNA και κινητά

Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων με τη λήψη DNA από τα νύχια της άτυχης κοπέλας, γεγονός που αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το τοπίο σχετικά με τον δράστη ή τους δράστες της γυναικοκτονίας. Μία παράμετρος καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Mega, είναι πολλά τα ερωτήματα που υπάρχουν γύρω αρχικά από την εξαφάνιση της κοπέλας και από τον θάνατό της. Μάλιστα, το σήμα του κινητού της 27χρονης δεν δόθηκε από το σπίτι του 32χρονου.

Επιπλέον, ερωτήματα προκαλεί και η στάση του ζευγαριού καθώς οι ίδιοι αναρτούσαν φωτογραφίες με πολυτελείς διακοπές και ισχυρίζονταν ότι παρόλα αυτά ήταν άνθρωποι που «μεροκάματου».

Ο σύντροφος της Αναστάζια πήρε άδεια απ΄ τις ελληνικές Αρχές να γυρίσει στην Πολωνία με την μητέρα της άτυχης κοπέλας παρόλα αυτά θα πρέπει να είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή στη διάθεση των Αρχών.

Αναμένεται η εξέταση DNA από τα νύχια της 27χρονης και απ΄ το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν και να δοθούν τα αποτελέσματα τις δικαστικές Αρχές.

Ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι

Στο μεταξύ, οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η σορός της Αναστάζια, όπως και το σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου, αλλά και το εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Όλα τα στοιχεία, (ρούχα, αποτσίγαρα και ένα παπούτσι) εστάλησαν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, μαζί με DNA από την άτυχη κοπέλα.

«Είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο, από ένα άτομο μόνο, όπου και να έγινε η δολοφονία. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι. Αλλά και από εκεί η μεταφορά του πτώματος έστω και 100 μέτρα από ένα άτομο δεν είναι εύκολη υπόθεση», αναφέρουν οι ειδικοί.

Παράλληλα, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία να έγινε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες να μετέφεραν το άψυχο σώμα της 27χρονης στον βάλτο.

«Δεμένη χειροπόδαρα, μέσα σε σακούλες»

«Ήμουν πεπεισμένη ότι βρίσκεται στο σημείο. Ήταν μία μυρωδιά που γινόταν ολοένα και πιο έντονη», δήλωσε στην ΕΡΤ η εθελόντρια η οποία εντόπισε τη σορό της 27χρονης Αναστάζια.

Η ίδια έκανε λόγο για «καλοστημένο σκηνικό», καθώς η σορός της κοπέλας ήταν καλά καλυμμένη.  «Στο σκηνικό που έβλεπα μπροστά μου κάτι δεν μου ταίριαζε, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό, έβλεπα στάχια, χώμα, κλαδιά, ήταν πολύ καλά καλυμμένη. Εφόσον ήμουν πάνω από το σημείο μου ήρθαν αναθυμιάσεις μία μυρωδιά που γινόταν όλο και πιο έντονη. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν εκεί. Σήκωσα όσα πιο πολλά στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα», σημείωσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter