Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Απολογείται ο 54χρονος- Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Απολογείται ο 54χρονος- Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια

Φορώντας κουκούλα και αλεξίσφαιρο γιλέκο ο 54χρονος γυναικοκτόνος που μαχαίρωσε 16 φορές την 48χρονη Νεκταρία μεταφέρθηκε σήμερα Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του την περασμένη Παρασκευή στην Κρήτη.

«Η δολοφονία της Νεκταρίας ήταν αναμενόμενη από το κοντινό της περιβάλλον», τόνισε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι επικαλούμενος όσα του έχουν μεταφερθεί. Οι λόγοι ήταν ότι η ίδια έφυγε από το σπίτι πριν έξι μήνες, αλλά και το ότι πριν αρκετές μέρες είχε μάθει για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του για την οποία γνώριζαν τα παιδιά της.

Το ζευγάρι όπως λέει ο κ. Λύτρας είχε χωρίσει πριν περίπου 5 χρόνια, όμως ο 54χρονος αρνούνταν να φύγει από το σπίτι και συζούσαν, με τη Νεκταρία να αποφεύγει όσο μπορεί την επαφή μαζί του. Τελικά πριν 6 μήνες αποφάσισε να φύγει η ίδια από το σπίτι και τότε η κατάσταση χειροτέρεψε.

«Η κόρη είχε μηνύσει τον πατέρα της για κακοποίηση»

Σημαντικό κομμάτι στην όλη υπόθεση είναι ότι η μια του κόρη είχε προβεί σε μήνυση στο ΑΤ Ιεράπετρας εναντίον του πατέρα της μετά από άγριο ξυλοδαρμό, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην δικαστική έκβαση της υπόθεσης.

Προσωπική άποψη του κ. Λύτρα είναι ότι οι τοπικές αρχές της περιοχής γνώριζαν τι συνέβαινε μέσα στο συγκεκριμένο σπίτι, όμως οι δυνατότητες παρέμβασής τους ήταν περιορισμένες απ’ τη στιγμή που η θανούσα δεν έκανε καταγγελία εναντίον του.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter