Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 54χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 54χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Creta24, ο 54χρονος δράστης δήλωσε μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του να κατακρεουργήσει με 16 μαχαιριές  τη 48χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, Νεκταρία.

Ισχυρίστηκε επίσης μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν είχε ασκήσει βία σε βάρος της άτυχης γυναίκας ή στα παιδιά του. Φέρεται παράλληλα να δήλωσε πως τον απασχολεί το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής με αυτά, τη φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει προς το παρόν η 22χρονη κόρη του.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Την περασμένη Παρασκευή η 48χρονη Νεκταρία μητέρα τεσσάρων παιδιών, δολοφονήθηκε στην Ιεράπετρα από τον εν διαστάσει σύζυγό της όταν εκείνος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα και την κυνήγησε όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter