Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία για απολογία ζήτησε ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία για απολογία ζήτησε ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης
Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο 22χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της ανήλικης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου ζήτησε την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του πελάτη του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή.
Εν τω μεταξύ το πρωί της Δευτέρας στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση προσήλθε για να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης Νικολέτας.
Όπως εξήγησε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδώροπουλος αυτό που βασανίζει τους γονείς του θύματος είναι ένα μεγάλο γιατί. «Ο αντίδικος έχει διοριστεί από το κράτος και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη (09/08). Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί έχει δικονομικά δικαίωμα να το κάνει. Πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη θα αποφασίσει πρώτα την προφυλάκιση και στη συνέχεια ισόβια για το ανθρωπόμορφο τέρας που στέρησε τη ζωή της Νικολέτας» δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter