Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τη σκότωσε με χασαπομάχαιρο – Δεν πρόλαβε να αμυνθεί η 56χρονη

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τη σκότωσε με χασαπομάχαιρο – Δεν πρόλαβε να αμυνθεί η 56χρονη

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για της γυναικτονίας στο Ρέθυμνο το πρωί της Κυριακής, με θύμα την 56χρονη Γεωργία. Δράστης ήταν ο σύζυγός της ο οποίος της επιτέθηκε και τη σκότωσε με χασαπομάχαιρο επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Ρεθεμνιώτικων Νέων» η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αμυνθεί από την επίθεση του συζύγου της. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του εγκλήματος, αντίκρισαν μια σοκαριστική εικόνα με την άτυχη γυναίκα να είχε πέσει μπρούμυτα στην κουζίνα μέσα σε μια μεγάλη λίμνη αίματος. Τα χέρια της ήταν σηκωμένα στο σημείο της τομής, στον λαιμό, σημάδι που δείχνει ότι προσπάθησε να προστατευθεί την στιγμή που αιφνιδιασμένη από την επίθεση του συζύγου της ένιωσε στον λαιμό της το φονικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης αιφνιδίασε την γυναίκα. Ενώ είχε στραμμένη την πλάτη της προς το μέρος του, εκείνος πήγε από πίσω της, πέρασε το χέρι του στον λαιμό της και κυριολεκτικά την έσφαξε. Σοκαριστικό είναι και το γεγονός ότι ως όπλο του εγκλήματος, ο 60χρονος συζυγοκτόνος, δεν χρησιμοποίησε κάποιο κουζινομάχαιρο όπως έχει γραφτεί αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ένα χασαπομάχαιρο που χρησιμοποιούσε για τη σφαγή των αμνοεριφίων του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη η γυναίκα έφερε τρία ή τέσσερα βαθιά τραύματα από τέμνον όργανο, εντονότερα στη δεξιά, πλάγια τραχηλική περιοχή. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ρήξη των αιμοφόρων αγγείων, ακατάσχετη αιμορραγία και θάνατος ακαριαίος.

Διαβάστε επίσης

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Με κατεδάφισε», υποστήριξε στην απολογία του ο 60χρονος – Η περιγραφή του φονικού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter