Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Πέθανε ο άνδρας που σκότωσε τη 47χρονη Σταυρούλα

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Πέθανε ο άνδρας που σκότωσε τη 47χρονη Σταυρούλα
Φωτογραφία: Ρεθυμνιώτικα Νέα

Την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου άφησε ο 49χρονος δράστης που είχε σκοτώσει την 47χρονη Σταυρούλα Σιραγοπούλου στο κατάστημα της στο Πάνορμο Ρεθύμνου, στις 8 Αυγούστου.

Ο 49χρονος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, καθώς μετά τη δολοφονία της 47χρονης, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Τη σκότωσε επειδή τον απέρριψε (Photos)

Ο δράστης, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε βγει από τη ΜΕΘ και νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου, κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα μια ακόμη γυναίκα, σημειώθηκε όταν ο 49χρονος φερόμενος ως δράστης, κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, βρέθηκε στην επιχείρηση της άτυχης γυναίκας στο Πάνορμο πυροβολώντας την στην πλάτη. Το φονικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών και μάλιστα ένας τραυματίστηκε στο χέρι.

Ο ίδιος τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ακολούθως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύοταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγική είδηση θανάτου της γυναίκας η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, προκάλεσε σοκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter