Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 60χρονος δράστης – «Θόλωσα και τη σκότωσα»

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 60χρονος δράστης – «Θόλωσα και τη σκότωσα»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τη νέα γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο που σημειώθηκε την Κυριακή με θύμα την 56χρονη Γεωργία από τον ίδιο της το σύζυγο.

Ο 60χρονος σκότωσε τη σύζυγο του, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Άνω Μαλάκι, στο Ρέθυμνο, επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν.

Ο συζυγοκτόνος που παραδόθηκε στις αρχές λίγες ώρες μετά την δολοφονία αναμένεται το πρωί να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost,το πρωί της Κυριακής η άτυχη 56χρονη ανέφερε την πρόθεσή της να πάρουν διαζύγιο. Τότε ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.

Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές.

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως «την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα».

Διαβάστε επίσης

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter