Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφό του και παραδόθηκε

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Δολοφόνησε τη 19χρονη σύντροφό του και παραδόθηκε

Δεν έχουν τέλος στην ελληνική άρρωστη κοινωνία οι γυναικοκτονίες.  Τελευταίο θύμα στη μακρά λίστα των δολοφονημένων γυναικών από «συντρόφους« ή συζύγους τους, στη χώρα μας, μια 19χρονη κοπέλα αλβανικής καταγωγής που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 25χρονο σύντροφό της επίσης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος την πυροβόλησε και τη σκότωσε. Μετά το στυγερό έγκλημα, ο καθ’ ομολογία δράστης παραδόθηκε στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί μετά το τηλεφώνημα του άνδρα, έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού στον Πειραιά και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εξακριβωθεί οι ακριβείς συνθήκες πίσω από τους τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει – κοκαΐνη – σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του και τότε ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter