Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του έξω από αστυνομικό τμήμα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του έξω από αστυνομικό τμήμα

Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως έγινε γνωστό, αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από μαχαίρι στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, ενώ από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, πρώην σύντροφος του δράστη, είχε πάει στο τμήμα και, φεύγοντας από εκεί, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, ο άνδρας της επιτέθηκε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Το θύμα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει ότι το άτομο που την μαχαίρωσε την ενοχλούσε, ενώ θεωρείται πιθανό ο δράστης να της είχε στήσει καρτέρι.

Από την Ασφάλεια βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί όλο το ιστορικό μεταξύ θύματος και δράστη και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες αυτού του άγριου εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Προανάκριση ΔΑΑ.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter