Η 7η αναβολή στη δίκη Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα

Η 7η αναβολή στη δίκη Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα

Για 7η φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της εισβολής με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας τον Μάρτιο του 2018, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–ΑΕΚ.

Αιτία της νέας αναβολής (είχε αναβληθεί τις προηγούμενες φορές λόγω παρέλευσης του ωραρίου γραμματείας, για διάφορα κωλύματα δικηγόρων αλλά και για περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού) ήταν αυτή τη φορά, η απουσία βασικών μαρτύρων, ένας εκ των οποίων ήταν ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος τόνισε πως «ούτε σήμερα αλλά ούτε στις προηγούμενες έξι δικασίμους ο συγκεκριμένος μάρτυρας έδωσε το παρών».

Αφού ανέβαλε την εκδίκαση για τον Φεβρουάριο του 2022, το δικαστήριο τιμώρησε με χρηματική ποινή τους αδικαιολογήτως απόντες μάρτυρες και να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή τους ενόψει της επόμενης δικασίμου.

Εκτός από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε δίκη έχουν παραπεμφθεί ακόμη, ο τότε αθλητικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του επιχειρηματία. Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο. Οι επτά κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιους δικηγόρους.

Θυμίζουμε ότι στην αθλητική δικαιοσύνη ο Ιβάν Σαββίδης είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter