Η ΑΑΔΕ ενημέρωνε εγγράφως το Μέγαρο Μαξίμου για τον φορολογικό έλεγχο στο Documento!

Η ΑΑΔΕ ενημέρωνε εγγράφως το Μέγαρο Μαξίμου για τον φορολογικό έλεγχο στο Documento!

«Εγγράφως» πλέον αποδεικνύεται η σχέση του Ελεγκτικού μηχανισμού που έκανε τον φορολογικό έλεγχο στο Documento, με το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν είναι μόνο όσα πλέον λογικά αντιλαμβάνεται κάποιος για το ποιος έδωσε εντολή για τον έλεγχο στην εφημερίδα και μάλιστα με απαίτηση για την ενοχοποίησή της. Είναι και τα ίδια τους τα έγγραφα που τους αποκαλύπτουν. Όπως φαίνεται από το έγγραφο που δημοσιεύει αύριο το Documento (στην μεγάλη έρευνα που αποκαλύπτει την μαφία που δρα στην ΑΑΔΕ), ο Προϊστάμενος του 1ου Ελεγκτικού Κέντρου (ΕΛΚΕ), Ηλίας Επίσκοπος, με έγγραφό του την 1η Νοεμβρίου 2023, ζητά από τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ (ΚΕΦΟΜΕΠ, ΣΔΟΕ, κλπ) να τον ενημερώσουν για το αν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία που αφορούν την εταιρεία Documento Media.

Φυσικά οι υπηρεσίες απαντούν ότι δεν υπάρχουν. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Την επιστολή αυτή που αφορά φορολογικό έλεγχο και αποτελεί υπηρεσιακή αλληλογραφία, ο κύριος Ηλίας Επίσκοπος, την κοινοποιεί στο Μέγαρο Μαξίμου (υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό) για να τον ενημερώσει ότι κινείται κατά του Documento.

Πρόκειται για απροκάλυπτη παραβίαση των νόμων και του Κράτους Δικαίου η οποία αποκαλύπτει ωστόσο αυτό που όλοι υποψιάζονται: το Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο ενδιαφερόμενος και ο υποκινητής του ελέγχου και γι αυτό ζητούσε ενημέρωση. Φυσικά θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη τόσο ο κύριος Ηλίας Επίσκοπος, όσο και οι συνεργοί του να δώσουν εξηγήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter