Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανάμεσα στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» για 2η συνεχή χρονιά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ανάμεσα στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» για 2η συνεχή χρονιά

Για 2η συνεχή χρονιά, η AB Βασιλόπουλος διακρίθηκε ως «Πρωταγωνιστής της Ελληνικής Οικονομίας» για την συνεισφορά της, διαχρονικά και πανελλαδικά, προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της εθνικής ανάπτυξης και απασχόλησης, καθώς και της ελληνικής κοινωνίας, στο σύνολό της.

Πιο συγκεκριμένα, στην Τελετή – Θεσμό για το ελληνικό επιχειρείν, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδείχθηκε κορυφαία επιχείρηση για τον κλάδο των Σούπερ Μάρκετ βάσει του οικονομικού της αποτυπώματος, επιβεβαιώνοντας το μοναδικό ρόλο που διαδραματίζει στο παρόν και το μέλλον του ελληνικού επιχειρείν.

Τα βραβεία – θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2019», που διοργανώνονται από την Direction Business Network για 5η φορά, τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Συνδέσμου Eπιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Κατά την απονομή, ο Σοφοκλής Γιαννακού, SVP Finance & CFO της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Η αναγνώριση που λαμβάνουμε από φορείς και δυνάμεις του Ελληνικού Επιχειρείν και της Ελληνικής Οικονομίας, όπως ο θεσμός των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας», μας γεμίζει υπερηφάνεια και αποτελεί επιβεβαίωση ότι κάνουμε το σωστό για όλα τα καλά που μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα». Και συμπλήρωσε: «Γιατί εδώ και 80 χρόνια, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργίας οικονομικής και κοινωνικής αξίας. Χτίζοντας σε υγιείς οικονομικές βάσεις, που συμπληρώνονται από τις αξίες της οικογένειας των 14.132 συνεργατών μας, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη των προμηθευτών της, την συνεργατών της, των κοινωνικών και επιχειρηματικών της εταίρων, συνολικά».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΒ Βασιλόπουλος, που διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο που μετρά 460 καταστήματα, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα με 14.132 εργαζομένους και από τους πλέον σημαντικούς επενδυτικούς φορείς. Μόνο την περασμένη χρονιά, συνέβαλε στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας μέσα από επενδύσεις ύψους 61 εκ. ευρώ από ίδια κεφάλαια, ενώ απέδωσε 200 εκ. ευρώ σε φόρους προς το ελληνικό κράτος. Παράλληλα, οι επιδόσεις της εταιρείας εκτείνονται πέρα από τις οικονομικές της επιδόσεις και εστιάζουν στη διεύρυνση του κοινωνικού της αποτυπώματος για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Ενδεικτικά, την τελευταία χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος διέθεσε πάνω από 1 εκατ. γεύματα με δωρεές αξίας 3 εκατ. ευρώ, περίπου.  


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter