Η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται δίπλα στους πυρόπληκτους κατοίκους του Μαραθώνα και της Ραφήνας

Η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται δίπλα στους πυρόπληκτους κατοίκους του Μαραθώνα και της Ραφήνας

Η μεγάλη οικογένεια της ΑΒ Βασιλόπουλος αποδεικνύει με πράξεις την αστείρευτη διάθεση να προσφέρει και να βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Στον απόηχο των πυρκαγιών που σημειώθηκαν το καλοκαίρι του 2018 και έπληξαν χιλιάδες κατοίκους στις περιοχές του Μαραθώνα και της Ραφήνας, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να στηρίζει τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, σε διαρκή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Σε αυτό το πλαίσιο, στις 14 Ιανουαρίου 2019 η εταιρεία πρόσφερε 2.700 τεμάχια σε τρόφιμα, ξηρά τροφή, είδη υγιεινής και πρώτης ανάγκης, στους πυρόπληκτους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα και 800 τεμάχια σε τρόφιμα, σε ωφελούμενους του Δήμου Ραφήνας, καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες, όπως εκείνες καταγράφηκαν και συγκεντρώθηκαν από τις αρμόδιες δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για την ΑΒ Βασιλόπουλος, η προσφορά είναι μέρος του DNA της και επιδιώκει με συνέπεια και συνέχεια να υλοποιεί προγράμματα με σεβασμό και ευθύνη στον Άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Από την πρώτη στιγμή, η εταιρεία βρίσκεται δίπλα στους πυρόπληκτους κατοίκους που επλήγησαν το καλοκαίρι του 2018, με στόχο την ανακούφιση και την υποστήριξή τους μέσα από τη διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter