Η AB Βασιλόπουλος προσφέρει τρόφιμα σε 6.000 οικογένειες που τo έχουν ανάγκη

Η AB Βασιλόπουλος προσφέρει τρόφιμα σε 6.000 οικογένειες που τo έχουν ανάγκη

Και αυτά τα Χριστούγεννα, η ΑΒ Βασιλόπουλος έρχεται να στηρίξει συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα που τo έχουν ανάγκη, υπενθυμίζοντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, με ένα ακόμη ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσφοράς τροφίμων.

Μία κίνηση που έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία καθώς σε μία εποχή «δύσκολων συγκυριών», με την αγοραστική δύναμη να παραμένει σε μειωμένα επίπεδα, η ΑΒ Βασιλόπουλος έρχεται να σταθεί στο πλάι των συνανθρώπων μας και να θυμίσει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Να δημιουργούμε ουσιαστικές στιγμές με τους αγαπημένους μας και να μοιραζόμαστε μαζί τους το γιορτινό τραπέζι.

Με κύριο στόχο την έμπρακτη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, η ΑΒ, για 8η συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει απλόχερα τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι 6.000 οικογενειών με παιδιά ανά την Ελλάδα με την υποστήριξη του «Μπορούμε» και της «Τράπεζας Τροφίμων», αγγίζοντας έτσι τις ζωές περισσότερων συνανθρώπων μας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται, από το 2012, σε συνεργασία με το «Μπορούμε», και ξεκίνησε με την προσφορά τροφίμων για το εορταστικό γεύμα 3.000 τετραμελών οικογενειών με παιδιά. Το 2015, το πρόγραμμα διευρύνθηκε μέσα από τη συνεργασία της ΑΒ με έναν ακόμα αξιόπιστο φορέα, που αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο της σε αντίστοιχα προγράμματα, την «Τράπεζα Τροφίμων», ενώ το 2016, η πρωτοβουλία άρχισε να πραγματοποιείται και κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ έρχεται να φωτίσει τα φετινά Χριστούγεννα για χιλιάδες συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, πολλαπλασιάζοντας το καλό και γεμίζοντας με ζεστασιά τις καρδιές όλων εκείνων που χρειάζονται ουσιαστική στήριξη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter