Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζειτην Ελληνική Αστυνομία με 200.000 μάσκες

Η ΑΒ Βασιλόπουλοςφροντίζει έμπρακτα όσους μας φροντίζουν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας,όπως η Ελληνική Αστυνομία που σε αυτή την κρίσιμη στιγμή παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο,προσφέρει 200.000 μάσκεςστο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω τηςΤοπικής Διοίκησης Αθηνών και Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.Η συγκεκριμένη προσφορά, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο τηςδωρεάς ύψους 500.000 ευρώπρος Δήμους, ΜΚΟ και Οργανισμούς, έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, καθώς τη Μ. Τετάρτη(15 Απριλίου)παραδόθηκαν οι πρώτες 100.000 μάσκες, μέσω τηςΔιεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Με αφορμή τη δωρεά των 200.000 μασκών, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών και Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,κ. Βλάσιος Βαλάτσος, δήλωσε:«Χρέος μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι η ασφάλεια όλων των πολιτών αλλά και των ίδιων των ανθρώπων μας.Ευχαριστούμε θερμά την ΑΒ Βασιλόπουλος για αυτή τη σημαντική δωρεά,η οποίασυμβάλλει έμπρακτα στην προστασία των αστυνομικών που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα. Η αναγνώριση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίαςκαι της αδιάκοπης προσπάθειάςμας για την καταπολέμηση της πανδημίας, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, δήλωσε σχετικά: «Εκφράζουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην Ελληνική Αστυνομία, που από την πρώτη στιγμή δίνει το δικό της καθημερινό αγώνα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την τήρηση των μέτρων προστασίαςπου έχει θεσπίσει η Πολιτεία. Οι άνθρωποι αυτοί θέτουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο για να προστατέψουν όλους εμάς.Προτεραιότητάμας στην ΑΒ Βασιλόπουλος, είναι να φροντίζουμε με κάθεμέσο που διαθέτουμε εκείνους που μας φροντίζουν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη και σε όσους το χρειάζονται».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.