Η ΑΔΕΔΥ καλύπτει τις κινητοποιήσεις των καθηγητών που αρνούνται το νέο ωράριο

Η ΑΔΕΔΥ καλύπτει τις κινητοποιήσεις των καθηγητών που αρνούνται το νέο ωράριο

Στο πλευρό των καθηγητών στέκεται η ΑΔΕΔΥ που με ανακοίνωσή της στηρίζει την προωτοβουλία τους να μην παραμένουν τις επιλέον ώρες που ζητά το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να συμπληρώσουν τις 30 ώρες ανά εβδομάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ σχετικά με το υποχρεωτικό εργασιακό τριαντάωρο στην εκπαίδευση, καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για διγλωσσία και εμπαιγμό των εκπαιδευτικών. Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας σε μια αγωνιώδη προσπάθεια συγκάλυψης της πικρής αλήθειας ότι με κάθε τρόπο υλοποιούν τις συμφωνίες με τους θεσμούς χρησιμοποιούν διπλή γλώσσα. «Υποτακτικοί» προς τα έξω – «σημαιοφόροι» του αγώνα κατά των θεσμών στο εσωτερικό!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για άμεση απόσυρση της απαράδεκτης και παράνομης εγκυκλίου για το ωράριο, καθώς και για τα άρθρα του Ν. 4512/18 για το 30ωρο και τις συγχωνεύσεις.

Στηρίζει, επίσης, τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών που καλούν τους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν να εργάζονται στο σχολείο, όπως μέχρι τώρα έκαναν, και να μην εφαρμόσουν καμία εντολή για υποχρεωτική παραμονή στο σχολείο για 30ώρες την εβδομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter