Η «αδυναμία» Φουρθιώτη στη Σοφία Νικολάου: Το αποθεωτικό αφιέρωμα στην εφημερίδα του 

Η «αδυναμία» Φουρθιώτη στη Σοφία Νικολάου: Το αποθεωτικό αφιέρωμα στην εφημερίδα του 

Την τιμητική της στην εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη είχε στο φύλλο της 7ης Νοεμβρίου η γενική γραμματέας των Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, όπως επίσης και η διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρία Στέφη. Πρόκειται για το πρώτο φύλο που εκδίδει ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την αποφυλάκιση του μετά από πέντε μήνες παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί και ενώ οι δικαστές του απαγόρευσαν μεν να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή αλλά όχι να εκδίδει ξανά εφημερίδα.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, ο Φουρθιώτης έχει αδυναμία τόσο στη Σοφία  Νικολάου όσο και στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, Μαρία Στέφη.

Στη σελίδα 20 διαβάζουμε για «το νέο πρόσωπο των φυλακών Κορυδαλλού με τη σφραγίδα της Σοφίας Νικολάου», όπου όλα «λειτουργούν άψογα, με ασφάλεια», ενώ «πολεμήθηκε και η παραβατικότητα».

 

Στη σελίδα 18 διαβάζουμε πως «τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας ξεχνούν την απαρχαιωμένη εικόνα τους» και ότι έρχονται «μεγάλες μεταρρυθμίσεις».

Σε ότι αφορά τη Μαρία Στέφη, το δημοσίευμα ξεπερνά ακόμη και τον πλέον φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ. Είναι η «ηγέτιδα των φυλακών Κορυδαλλού», «πιο δυναμική διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού σε ένα από τα μεγαλύτερα σωφρονιστικά κέντρα της Ευρώπης».

«Η Μαρία Στέφη φέρει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ηγέτη – η ηγεσία είναι μια έμφυτη και ενστικτώδη ιδιότητα που είτε την έχε κάποιος είτε δεν την έχει. Είναι η γυναίκα που εμπνέει τους άλλους παρακινώντας τους να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους ώστε να μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Και αυτό το αποδεικνύει μέσα από τα επαγγελματικά της επιτεύγματα.

Φαίνεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τους πέντε μήνες που έμεινε στον Κορυδαλλό έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη διαμονή του εκεί, εξ’ ου και οι «αγιογραφίες».

Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα που αποδίδονται στον γνωστό παρουσιαστή της trash tv είναι δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Κατηγορείται συγκεκριμένα για τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και της ηθικής αυτουργίας σε έκρηξη και οπλοφορία και για τα πλημμελήματα της σύστασης συμμορίας, της ηθικής αυτουργίας σε οπλοχρησία, σε προμήθεια και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και σε διακεκριμένη φθορά, της απόπειρας εκβίασης, της ψευδούς καταγγελίας και της πρόκλησης και προσφοράς για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter