Η ΑΕΚ 2-1 στα.. πέναλτι τον Ατρόμητο σε κορυφαίο θρίλερ

Η ΑΕΚ 2-1 στα..  πέναλτι τον Ατρόμητο σε κορυφαίο θρίλερ
ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

Σε ένα ματς-διαφήμιση στα θρίλερ η ΑΕΚ λύγισε στα… πέναλτι με 2-1 τον Ατρόμητο στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Super League.

Η Ενωση πήρε από το ξεκίνημα τη πρωτοβουλία στο ματς και δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά δυο φορές ο Πόνσε και μια ο Αμραμπατ τις σπατάλησαν. Τελικά στο 29′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι, όταν από έξοχο σουτ του Αραούχο η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Τσακμάκης έπεσε άτσαλα πάνω στον Μάνταλο και τον ανέτρεψε. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 31′ ο Αμραμπατ κι άνοιξε το σκορ.

Στη συνεχεια η ΑΕΚ άρχισε να δημιουργεί πιο συχνά φάσεις απέναντι στον πελαγωμένο Ατρόμητο και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σιντιμπέ που σούταρε άουτ σε κενή εστία και στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Μήτογλου έδιωξε πριν τη γραμμή ο Ασεβέδο.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ματς με τον Ατρόμητο να έχει την πρώτη τελική του στο παιχνίδι στο 58′ (σουτ άουτ του Βαλέντσια). Το ματς δεν είχε την ένταση και το ρυθμό του πρώτου μέρους αφού η ΑΕΚ έκανε περισσότερο διαχείριση δυνάμεων καθώς ακολουθεί το ματς με τον ΟΦΗ στη Κρήτη.

Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος και από το 78′ και μετά έβαλε φωτιά στην “OPAP Arena”. Aρχικά βολίδα του Έντερ έδιωξε εντυπωσιακά ο Στάνκοβιτς σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και μέσα στη σύγχυση ο Ερλινγκμαρκ ισοφάρισε αλλά το γκολ ακυρώθηκε (79′). Χρειάστηκε η τρίλεπτη παρέμβαση του VAR για να ακυρωθεί το γκολ και να μείνει το 1-0.

Ομως στο 86′ ο Αντζιέλσκι ανατράπηκε από τον Σιντιμπέ, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι, ο βοηθός οφσάιντ και τελικά το VAR έδωσε πέναλτι που στοίχησε την αποβολή του Σιντιμπέ. Ο Αντζιέλσκι το εκτέλεσε στο 89′ και ισοφάρισε 1-1.

Το θρίλερ όμως δεν τελείωσε και στο 92′ ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γκατσίνοβιτς και λύτρωσε την ομάδα του στο 94′ (2-1). Ομως το άγριο θρίλερ δεν είχε τελειώσει. Στο… 112′ ο Αντζιέλσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα για το 2-2 αλλά σαν από μηχανής θεός ο Χατζισαφί πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή…

Ο διαιτητής Ευαγγέλου “κιτρίνισε” τους Κόλμαν, Ντε Μποκ, Γιουμπιτάνα, Χατζισαφί, Κάλενς. Απέβαλε στο τέλος τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου, Γ. Αγγελόπουλο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον (83′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Πισάρο (60′ Γκατσίνοβιτς), Άμραμπατ (60′ Ελίασον), Αραούχο (60′ Τσούμπερ), Πόνσε (60′ Ζίνι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κούντε (55′ Καμαρά), Έρλινγκμαρκ, Κουέν (46′ Εντερ), Ρομπάιγ (55′ Βαλέντσια), Γιουμπιτάνα (69′ Φριντγιόνσον), Βέργος (69′ Αντζιέλσκι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter