Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Σεμπά που κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών

Η ΑΕΚ καταγγέλλει τον Σεμπά που κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών

Μια σου και μια μου, φαίνεται πως πάει η κόντρα Ολυμπιακού και ΑΕΚ με φόντο τις τιμωρίες παικτών από το βίντεο του αγώνα. Ετσι, μετά την τιμωρία του Πατίτο Ροντρίγκες στον αγώνα του πρώτου γύρου, για χτύπημα εκτός φάσης στον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ήρθε η σειρά της ΑΕΚ να προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του Σεμπά, για εκτός φάσης χτύπημα στον Αραούχο, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου των δύο ομάδων την Μ. Πέμπτη.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η καταγγελία να κατατεθεί άμεσα ώστε ο Σεμπά να τιμωρηθεί αμέσως και να μην αγωνιστεί στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της ΑΕΚ, ο Βραζιλιάνος χτύπησε εκτός φάσης τον Αραούχο (του έβαλε τρικλοποδιά), την στιγμή που ο Αργεντίνος, έτρεχε να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του, το δεύτερο γκολ της Ενωσης στο «Καραϊσκάκη»

Σε περίπτωση τιμωρίας (είναι και το πλέον πιθανό), ο Σεμπά κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος με ΠΑΣ και Παναιτωλικό καθώς και την ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από το Κύπελλο, τότε η σεζόν θα τελειώσει από τώρα για τον Βραζιλιάνο…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter