Η ΑΕΚ με σκόρερ τον Καρίμ, πήρε «διπλό» στα Γιάννινα

Η ΑΕΚ με σκόρερ τον Καρίμ, πήρε «διπλό» στα Γιάννινα

Η ΑΕΚ επικράτησε στα Γιάννινα του ΠΑΣ (1-0) και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε τρομερό ρυθμό και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ. Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι, ενώ του ακυρώθηκαν και δύο γκολ ως οφσάιντ μετά από τη χρήση του VAR. Το «τρίποντο» κρίθηκε τελικά από εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα δημιουργήθηκε από τους γηπεδούχους. Στο 7’ ο Ελευθεριάδης μπήκε απ’ τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, ο Νεντελτσεάρου απομάκρυνε, η μπάλα κατέληξε στον Λεό, αλλά τελικά οι αμυντικοί της Ενωσης «καθάρισαν» τη φάση.

Ο Δικέφαλος απάντησε στο 10’. Ο Τάνκοβιτς έδωσε στον Λόπες, ο οποίος έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, κατέληξε στον Μαχαίρα, αλλά το πλασέ του τελευταίου απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Πίρσμαν.

Στο 15’ o Αρ. Διαμαντόπουλος, μετά από χρήση του VAR, έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χουτεσιώτη στον Χνιντ. Ο Ανσαριφάρντ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ (0-1).

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 24’ ο Χουτεσιώτης… απογειώθηκε και απέκρουσε την μπάλα σε σουτ του Μαχαίρα από 25 μέτρα. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Τσιντώτα να μπλοκάρει την μπάλα σε σουτ του Λεό.

Στο 34’ ο Παμλίδης σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ μετά από χρήση του VAR από το διαιτητή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ανσαριφάρντ έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Δοκάρι

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ μπήκε φουριόζος στο γήπεδο και πίεζε για την ισοφάριση. Στο 49’ ο Σάλιακας εκτέλεσε φάουλ, ο Εραμούσπε πήρε την κεφαλιά, η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι και στη συνέχει κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιντώτα! Στο 51’ ο «Αγιαξ» σκόραρε με τον Ελευθεριάδη, αλλά κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση VAR.

Στο 72’ ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Λιβάια έκανε την κεφαλιά-ψαράκι από τα πέντε μέτρα αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Χουτεσιώτη. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάνταλος εκτέλεσε πάλι φάουλ, όμως ο Χουτεσιώτης βγήκε γρήγορα και απομάκρυνε την μπάλα πριν γίνει επικίνδυνος ο Κροάτης επιθετικός.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν περάσει μπροστά για να ισοφαρίσουν και η ΑΕΚ απειλούσε με αντεπιθέσεις. Σε μία απ’ αυτές στο 80’ ο Ολιβέιρα βρέθηκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, αλλά το τελείωμα του ήταν κάκιστο.

Ο Αρ. Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χουτεσιώτη, Καρτάλη, Σιόντη, Κάστρο, Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ, Κρίστισιτς, Τσιντώτα, Ινσούα.

ΠΑΣ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης (59’ Νάουμετς), Καρτάλης (64’ Ντομίνγκες), Ελευθεριάδης (86’ Λώλης), Λεό, Παμλίδης.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Λόπες, Σάχοβ, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Μαχαίρας (70’ Ινσούα), Τάνκοβιτς (56’ Λιβάια), Ανσαριφάρντ (70’ Ολιβέιρα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter