H AEK νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο και βρέθηκε στη 2η θέση

H AEK νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο και βρέθηκε στη 2η θέση

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας 1 ανέβηκε η ΑΕΚ επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου.

Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εγκλωβίσουν την Ενωση και έχασαν και μία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 10’ ο Χαρίσης επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Αθανασιάδη από 40 μέτρα, αλλά ο 28χρονος γκολκίπερ έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πάτησε γκάζι και έφτασε στη νίκη. Στο 52’ ο Ολιβέιρα είχε δοκάρι και στο 62’ ο Σιμόες κέρδισε πέναλτι από τον Σάλομον. Στο επόμενο λεπτό ο Ολιβέιρα ευστόχησε από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ. Στο 73’ ο Λιβάγια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 88’ κέρδισε πέναλτι ο Ατρόμητος όταν ο Κροάτης επιθετικός ανέτρεψε τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Λάζαρος νίκησε τον Αθανασιάδη από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Δ. Καραντώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκαρσία, Λιβάγια, Στρούγγη, Μουνίθ, Σάλομον, Γκάλο, Γούτας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λάτσι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες (82’ Σιμάνσκι), Σάκχοφ, Λιβάι Γκαρσία (81’ Τάνκοβιτς), Μάνταλος (78’ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (95’ Μαχαίρας), Ολιβέιρα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκάλο (75’ Ούμπιδες), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (39’ Τομάσεβιτς), Χαρίσης, Σάλομον, Νάτσος, Μουνίθ (75’ Αγκάγιεφ), Ραμπέλο (60’ Κωτσόπουλος), Μανούσος (61’ Χριστοδουλόπουλος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter