Η ΑΕΚ νίκησε την Λάρισα (3-0) με «δράστες» τρεις Πορτογάλους

Η ΑΕΚ νίκησε την Λάρισα (3-0) με «δράστες» τρεις Πορτογάλους

Με γκολ των Πορτογάλων Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες η ΑΕΚ νίκησε στο ΟΑΚΑ την Λάρισα με 3-0. Η Ενωση δεν πιέστηκε από τον αντίπαλο της και άνοιξε το σκορ με υπέροχο γκολ του Σιμόες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το 2-0 έγινε από τον Ολιβέιρα στο 50’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 62’ με τον Λόπες.

«Ξέραμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Παίξαμε πολύ καλά με ένταση. Η ΑΕΛ μετά το 1-0 πίεσε και εμείς βρήκαμε χώρο, βγήκαμε στην αντεπίθεση και πετύχαμε τα γκολ. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες για τον τρόπο που έπαιξαν», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, ενώ ο τεχνικός της Λάρισας Μιχάλης Γρηγορίου, είπε: «Δυστυχώς για εμάς από μία αδράνεια στην άμυνα δεν μπορέσαμε να μπούμε με το μηδέν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, κάτι που ενδεχομένως να άλλαζε αρκετά κομμάτι της ψυχολογίας για τις δύο ομάδες. Το ματς κυρίως κρίθηκε στο συγκεκριμένο γκολ και όταν στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα».

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες (85’ Βασιλαντωνόπουλος), Οικονόμου, Σβάρνας, Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (78’ Γιούσης), Βέρντε, Ολιβέιρα (68’ Μπότος).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος (78’ Μπάλλας), Μιχαήλ, Μόρας (68’ Ζίζιτς), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπράλιτς (55’ Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter