H AEK πήρε το «διπλό» στο Αγρίνιο με 0-1

H AEK πήρε το «διπλό» στο Αγρίνιο με 0-1

Με πρωταγωνιστή –ποιον άλλον;- τον Μάρκο Λιβάγια η ΑΕΚ αύξησε το νικηφόρο σερί της διότι επικράτησε 1-0 στο Αγρίνιο του μαχητικού Παναιτωλικού. Με το γκολ του Κροάτη επιθετικού στο 69’ η «Ένωση» έφτασε στους εννέα πόντους, όλους από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία ο Νίκος Κωστένογλου. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός πάλεψε, αλλά έμεινε στο απόλυτο μηδέν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού. Εγκλώβισαν την ΑΕΚ, από την οποία έλειψαν οι αυτοματισμοί των δύο προηγούμενων αγώνων της. Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά. Χρειάστηκαν, ωστόσο, μία ατομική ενέργεια του Λιβάγια για να φτάσουν στη νίκη. Ο Κροάτης, μάλιστα, μπορούσε να πανηγυρίσει και δεύτερη φορά, αλλά εξ ημισείας ο Κνετ και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ στο 86’.

Κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Παπαπέτρου είδαν οι Κρστίσιτς και Σιμόες.

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπάλμπι, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Λουσέρο (76’ Καββαδίας), Ταχάρ (82’ Τσιγγάρας), Ντίας (87’ Μπαϊροβιτς), Ντάλσιο, Αριγίμπι, Μοράρ.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς (79’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Λόπες, Μάνταλος (84’ Χουλτ), Αλμπάνης (65’ Γιακουμάκης) Λιβάγια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter