Η AENORASIS υποστηρικτής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της K-Gold Temporary Gallery

Η AENORASIS, ήταν ο αποκλειστικός υποστηρικτής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για το Εικαστικό πρότζεκτ «Το Σώμα είναι η Νίκη και η Ήττα των Ονείρων» που υλοποιήθηκε από την K-Gold Temporary Gallery σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Μολύβου στη Λέσβο, από τις 18 έως και τις 20 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η AENORASIS ανέλαβε να καλύψει τις ανάγκες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα περιλάμβανε δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά 8-18 ετών και την επιμέλειά τους είχε η κα Κ. Ζαγκλή, ιστορικός και κοινωνική ανθρωπολόγος με ειδίκευση στη παιδαγωγική.

Η K-Gold Temporary Gallery με βάση τη Λέσβο από το 2014 αποτελεί μία μη κερδοσκοπική νομαδική πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης που εστιάζει στην πολιτιστική παραγωγή και εκπαιδευτική δραστηριότητα, προσφέροντας την ευκαιρία σε ανερχόμενους καλλιτέχνες και επιμελητές να διευρύνουν την έρευνά τους. Το 2015, η πλατφόρμα βραβεύτηκε από τη Μητρόπολη της Ναντ ως Innovative European Citizen Initiative για την ανάπτυξη κοινού για τη σύγχρονη τέχνη στην ελληνική περιφέρεια. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.