Η αφίσα του ΚΙΝΑΛ, ο Μάης του 68 και το πάρτι στο Twitter (Photos)

«Πάγωσ' η τσιμινιέρα» ... και η Φώφη «πήρε τ' άρματα». Πώς αλλιώς να μιλήσεις για την σοσιαλιστικού ρεαλισμού αισθητικής (με κλεμμένη ιδέα) αφίσα που κυκλοφόρησε το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο του Άδωνη.

Βεβαίως μετά το πρώτο πολιτισμικό σοκ και αν ψάξει κανείς λίγο θα δει ότι η αφίσα του ΚΙΝΑΛ είναι μια αντιγραφή αφίσας του Μάη του '68. Δεν είναι αυτό όμως το πρόβλημα. Πάντα η τέχνη "πατάει" σε χαραγμένα μονοπάτια για να βρει νέους δρόμους έκφρασης. 

Πολιτικά τι θέλει να μας πει το ΚΙΝΑΛ; Πάνε τα "μέλια" με την κυβέρνηση Μητσοτάκη; 

Πάντως επικοινωνιακά το ΚΙΝΑΛ, η Φώφη, όποιος σκέφτηκε αυτή την αφίσα πέτυχαν 100% το στόχο τους: όλοι μιλάνε γι' αυτή. 

Δείτε την πρωτότυπη αφίσα που ήταν η έμπνευση για την επικοινωνιακή επανάσταση του ΚΙΝΑΛ (μένει να δούμε και στην πράξη τι θα πει και κυρίως τι θα ψηφίσει στη Βουλή) και μετά χαρακτηριστικές αντιδράσεις στο Twitter.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.