Η αφόρητη αμετροέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η αφόρητη αμετροέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Eνας πρωθυπουργός που έχει κάνει κανόνα την  αδιαφάνεια και καθεστώς την εύνοια στους ημέτερους, με τις απευθείας αναθέσεις και τις ρυθμίσεις που έχουν συγκεκριμένα… ονοματεπώνυμα, και ο οποίος εκπροσωπεί άμεσα αυτούς που έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια και φτωχοποίησαν την ελληνική κοινωνία, πάει πολύ να κουνάει το δάχτυλο σε όποιους στέκονται απέναντί του κατηγορώντας τους για «λαϊκισμό»!

Διαβάστε επίσης: Αμερικανός δημοσιογράφος «στρίμωξε» τον Μητσοτάκη για την Ελευθερία του Τύπου και έχασε τα λόγια του (Video)

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη βέβαια η αντιστροφή των πραγμάτων είναι απλώς… κανονικότητα. Για αυτό, και μάλιστα μιλώντας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, έβαλε στο στόχαστρο τον… ΣΥΡΙΖΑ και σχεδόν όλη την αντιπολίτευση, πλην των πρόθυμων για «ενσωμάτωση» Λοβέρδων υποστηρίζοντας ότι ««οι δημοκρατίες μας απειλούνται από τις σειρήνες των λαϊκιστών οι οποίοι προσφέρουν εύκολες λύσεις σε περίπλοκα ζητήματα. Στην Ελλάδα μιλάμε με βάση την εμπειρία μας. Πληρώσαμε βαρύ τίμημα ακούγοντάς τους».

Οι Αμερικανοί βέβαια ακούγοντας  τη λέξη «λαϊκισμός» νόμιζαν ότι ο Μητσοτάκης στοχοποιούσε κάποιους Έλληνες… τραμπιστές αλλά ο πρωθυπουργός –παλιά του τέχνη κόσκινο- μιλούσε προσπαθώντας, άλλη μια φορά, να προβοκάρει την αριστερά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter