Η αγάπη του κόσμου δίνει παράταση στο Orange Festival 2017 και έρχεται με νέες δράσεις

Η αγάπη του κόσμου δίνει παράταση στο Orange Festival 2017 και έρχεται με νέες δράσεις

Το Orange Festival 2017 σε μια συνεχόμενη ροή εκδηλώσεων και δράσεων όλο το καλοκαίρι αγκαλιάστηκε από ολόκληρη την τοπική κοινωνία και του επισκέπτες και είχε μαζική συμμετοχή ξεπερνώντας τις προσδοκίες.

Από τις 16 Ιουνίου, οπότε ξεκίνησε, σε κάθε δράση υπήρξε ο παλμός , η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία ήταν σημείο αναφοράς κάνοντας το Orange Festival το φεστιβάλ του κοινού. Φτάνοντας στον Σεπτέμβριο, το Orange Festival δεν κατεβάζει αυλαία αλλά η αγάπη του κόσμου και η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δίνει παράταση. Μια παράταση αγάπης και στήριξης στο φεστιβάλ που πλέον γίνεται θεσμός με αρωγούς τους επισκέπτες.

Το Orange Festival θα συνεχίσει τις δράσεις και την παρουσία του, μετά την πρόσκληση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Σπάρτης ολοκληρώνοντας την πολύ επιτυχημένη του παρουσία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και δώρα. Στην βραδιά Ανοιχτή Πόλη του Σπάρταθλον

Το πρόγραμμα των νέων δράσεων του Orange Festival 2017

1)Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ώρα 9.00 το πρωί – Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Σπάρτης. Τα παιδιά μαθαίνουν για τον Κ.Ο.Κ.

2)Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ώρα 6.00 το απόγευμα – Πλατεία Σπάρτης. Τα παιδιά δημιουργούν τον δικό τους φυσικό χυμό πορτοκάλι μαθαίνοντας την σημασία της καλλιέργειας. Βιωματική Δράση.

3) Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου – Προβολή Ταινίας από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας στην Πνευματική Εστία Σπάρτης ώρα 8.00 το απόγευμα.

5) Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Λευκή Νύχτα, Ανοιχτή Πόλη Σπάρτη. Υποδεχόμαστε τους Σπαρταθλητές. Τελετή Λήξης του Orange Festival 2017 Summer με χυμούς, γλυκά και κεράσματα, βιωματικά παιχνίδια, ενημέρωση από την εταιρία ΗΡΩΝ για την ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος και κλήρωση με πλούσια δώρα.  








Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter