Η «αισιοδοξία» του Χατζηδάκη έφερε καυστικό σχόλιο Βαρεμένου

Η «αισιοδοξία» του Χατζηδάκη έφερε καυστικό σχόλιο Βαρεμένου

Το καυστικό σχόλιο του προεδρεύοντα, Γιώργου Βαρεμένου, προκάλεσε ο μηδενιστικός τρόπος που έκλεισε την ομιλία του από το βήμα της Βουλής ο Κωστής Χατζηδάκης κατά τη συζήτηση του νέου κρατικού προϋπολογισμού.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, φτάνοντας προς το τέλος της τοποθέτησής του, τόνισε πως έχουν άδικο οι φίλοι της ΝΔ που υποστηρίζουν πως αν συνεχιστεί η πορεία που χαράζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τότε η Ελλάδα λίαν συντόμως θα «σέρνεται». Και αυτό γιατί –κατά την άποψή του- η χώρα οδηγείται στην απόλυτη καταστροφή από τη διακυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου.

«Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα, κλείστε κ. Χατζηδάκη…» είπε με νόημα ο προεδρεύων, Γιώργος Βαρεμένος, εξαιτίας της υπέρβασης του χρόνου, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να καταλήγει λέγοντας πως η κυβέρνηση μετρήθηκε, ζυγίστηκε και αποδείχτηκε λιποβαρής.

Πάντως, η τοποθέτηση αυτή από ένα κατά κοινή ομολογία σοβαρό στέλεχος της ΝΔ καταδεικνύει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται για άλλη μια φορά σε προεκλογικό μομέντουμ, επιλέγοντας την ανακύκλωση ενός αιτήματος που έχει εξασθενήσει από τη συνεχή χρήση του εδώ και δύο χρόνια. Από το σήμα που δόθηκε στο συνέδριο του κόμματος κατέστη σαφές πως η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να επενδύει στην τυφλή πόλωση, αδιαφορώντας πλήρως για το κρίσιμο διάστημα που θα ακολουθήσει λόγω της επικείμενης εξόδου της χώρας από την ασφυκτική επιτροπεία στο τέλος του καλοκαιριού του 2018 και την κομβική διαπραγμάτευση για τη ρύθμιση του χρέους που θα προηγηθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter