Η Ακρίτα απαντά σε Μπογδάνο και Άδωνη: Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον σας…

Η Ακρίτα απαντά σε Μπογδάνο και Άδωνη: Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον σας…

Με σκωπτική διάθεση απαντά η Έλενα Ακρίτα τόσο στον Άδωνη Γεωργιάδη, υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όσο και στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Τουλάχιστον εσείς κατανοείτε ότι η κατάθλιψη δεν έχει την παραμικρή σχέση με ακαταλόγιστο και με ‘άρρωστα μυαλά’ όπως νομίζει ο πωλητής νανογιλέκων» σημειώνει μεταξύ άλλων στην απάντησή της προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. 

Καλύτερα όμως να διαβάσετε την ίδια: 

Η απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: 

«Κύριε Μπογδάνε Constantinos Bogdanos, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην ανησυχείτε για μένα. Κατάθλιψη έχει η μισή Ελλάδα απλώς δεν το ξέρει. Εγώ και το γνωρίζω και ακολουθώ πίστα τις οδηγίες του γιατρού μου. Έκανα το ‘outing’ πριν πέντε χρόνια κι έκτοτε βοηθώ όπως και όσο μπορώ άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα. Και πιστέψτε με, είναι πολλοί εκείνοι που δεν τολμούσαν να το ομολογήσουν στο περιβάλλον τους πόσω μάλλον στον εαυτό τους.

Τουλάχιστον εσείς κατανοείτε ότι η κατάθλιψη δεν έχει την παραμικρή σχέση με ακαταλόγιστο και με ‘άρρωστα μυαλά’ όπως νομίζει ο πωλητής νανογιλέκων. Εμείς οι διεγνωσμενοι καταθλιπτικοί, είμαστε ενεργοί πολίτες, δημιουργικοί, παράγουμε έργο και απολαμβάνουμε τη ζωή μας: ίσως γιατί δεν την θεωρούμε αυτονόητη και δίνουμε καθημερινά τη μάχη.Δεν υπάρχει ‘ακαταλόγιστο’, υπάρχει μόνο ο αγώνας κατά της υποτροπής – που πολύ συχνά τον χάνουμε και ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Δεν χρειαζόμαστε τον οίκτο κανενός, είμαστε δυνατοί και σκληραγωγημένοι λόγω τη νόσου μας.»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157959336864177&set=a.10151100911149177&type=3&theater

Κύριε Μπογδάνε Constantinos Bogdanos, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μην ανησυχείτε για μένα. Κατάθλιψη έχει η μισή…

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 27. Juli 2020

Και η απάντηση στον Άδωνη Γεωργιάδη: 

«Όταν κάνεις το άθλιο αθλιότερο επικαλούμενος το ‘ακαταλόγιστο’ (τύπου ‘αυτά που λέει ένας καταθλιπτικός είναι ασήμαντα και άνευ ουσίας’) απαξιώνοντας ταυτόχρονα τα άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη!

Ειλικρινά λυπάμαι Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157956391299177&set=a.10151100911149177&type=3&theater

Όταν κάνεις το άθλιο αθλιότερο επικαλούμενος το ‘ακαταλόγιστο’ (τύπου ‘αυτά που λέει ένας καταθλιπτικός είναι ασήμαντα…

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 26. Juli 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter