Η Ακρίτα για την εκδικητική fake αριστεία της Σοφίας Νικολάου

Η Ακρίτα για την εκδικητική fake αριστεία της Σοφίας Νικολάου

Στη γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής τα βέλη της δημοσιογράφου.

Κοντολέων, Διαματάρης, Στεφανής, Λούλης… Οι άριστοι χωρίς ή με πλαστούς τίτλους σπουδών της κυβέρνησης Μητσοτάκη δε σταματούν να μας απασχολούν. 

Το νέο… κρούσμα fake αριστείας φαίνεται, όπως κατήγγειλαν οι Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου, να έρχεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρωταγωνίστρια, αυτή τη φορά, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, που η σκληρότητα των αποφάσεών της δείχνει, κατά τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να έχει παίξει βαρύτερο ρόλο από τα -αμφίβολα- ακαδημαϊκά της προσόντα στην ανάληψη των καθηκόντων της.

Προς επίρρωση της θέσης των Μάρκου – Αναγνωστοπούλου, που υποστήριξαν «Όλοι ξέρουμε ότι στη θέση της Γ.Γ. δεν επελέγη για τα ακαδημαϊκά προσόντα της, αλλά για τις καταστροφικές πολιτικές απόψεις της για την σωφρονιστική πολιτική», η Έλενα Ακρίτα θυμίζει την περίπτωση του κρατούμενου και απεργού πείνας Βασίλη Δημάκη, που η κυρία Νικολάου δεν πειθόταν να αφήσει να συνεχίσει τις σπουδές του παρά την κατακραυγή που είχε ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας, και σημειώνει σε σχετική της ανάρτηση:

«Η Σοφία Νικολάου -που, όπως πιθανολογείται, δεν έχει πτυχίο από γαλλικό πανεπιστήμιο- έκανε ό,τι μπορούσε για να μην πάρει πτυχίο ο κρατούμενος απεργός πείνας Βασίλης Δημάκης.

Θεία Δίκη».

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158052500834177

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter