Η Ακρίτα καυτηριάζει τις δήθεν δημοσιογραφικές «αποκαλύψεις» και τη σιγή για τη Σοφία Νικολάου

Η Ακρίτα καυτηριάζει τις δήθεν δημοσιογραφικές «αποκαλύψεις» και τη σιγή για τη Σοφία Νικολάου

Τη μεγάλη δημοσιογραφική… αποκλειστικότητα ιστοσελίδας πως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει διακοπές με φουσκωτό στο Αιγαίο (και μάλιστα όταν η Ευρωβουλή είναι κλειστή) καυτηριάζει με ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα.

«Ας μάς πουν οι φωστήρες του marketnews έναν – έναν! – καλό λόγο γιατί να ΜΗΝ κάνει διακοπές με φουσκωτό ή δίχως ο οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής;» αναρωτιέται η Έλενα Ακρίτα, διερωτάται που είναι το μεμπτό και σημειώνει πως οι ίδιοι δεν γράφουν τίποτα για την «υπηρεσιακή επίσκεψη» της Σοφίας Νικολάου στην Κω…

Ερωτά μάλιστα: «Εδώ κάνει ο πρωθυπουργός μεσούντος του κορονοϊού, ο ευρωβουλευτής δεν θα κάνει;» 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

Ας μάς πουν οι φωστήρες του marketnews έναν – έναν! – καλό λόγο γιατί να ΜΗΝ κάνει διακοπές με φουσκωτό ή δίχως ο οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής; Και μάλιστα σε περίοδο που η Ευρωβουλή είναι κλειστή για καλοκαίρι (25 Ιουλίου – 21 Αυγούστου); Προκειται περί σκανδάλου δηλαδή; Έκαναν την σούπερ δημοσιογραφική αποκάλυψη; Πού είναι το μεμπτό; Εδώ κάνει ο πρωθυπουργός μεσούντος του κορονοϊού, ο ευρωβουλευτής δεν θα κάνει; Για να μην μιλήσουμε για την φωτογραφική περιγραφή του ατόμου – αλήθεια τα προσωπικά δεδομένα τα έχουν ακουστά; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για την Σοφία Νικολάου και την ‘υπηρεσιακή επίσκεψη’ στην Κω δεν είδα να γράφουν τίποτα. Τι σού είναι οι συμπτώσεις οι άτιμες!

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157976685899177

Ας μάς πουν οι φωστήρες του marketnews έναν – έναν! – καλό λόγο γιατί να ΜΗΝ κάνει διακοπές με φουσκωτό ή δίχως ο…

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 2. August 2020

Και η δημοσιογραφική «αποκάλυψη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter