Η ακροδεξιά ρητορική Βρούτση φέρνει νέο διχασμό

Η ακροδεξιά ρητορική Βρούτση φέρνει νέο διχασμό

Το ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού έχει πέσει πολύ βαρύ για τη Νέα Δημοκρατία.

Όλο το πρόγραμμά της που απεδείκνυε το αντιμεταναστευτικό ακροδεξιάς κοπής μένος της στα πρότυπα του Όρμπαν και του Σαλβίνι το οποίο ξεδιπλώθηκε τους επτά μήνες της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία έφτασε σε πλήρες αδιέξοδο.

Σε αδιέξοδο έχει φτάσει όμως και η οικονομική διαχείριση της χώρας καθώς η αγορά αναστενάζει, τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ ακριβαίνουν, οι οικογένειες αρχίζουν να νιώθουν στενάχωρα από την έλλειψη ρευστότητας , οι πλειστηριασμοί πλησιάζουν απειλητικά, ενώ το Ασφαλιστικό που ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας κάνει ακόμα πιο αγχωτική την επιβίωση.

Ο Γιάννης Βρούτσης όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα. Καταργεί τους τρεις πυλώνες, ιδιωτικοποιεί την ασφάλιση και στέλνει τους εργαζόμενους απροστάτευτους στα νύχια της αγοράς.

Γνωρίζοντας τις έντονες και δραματικές αντιδράσεις που δεν θα αργήσουν να έρθουν, στρέφει τα πυρά του προς τα εκεί που γνωρίζει ότι θα τον ακούσει το δικό του και όχι μόνο ακροατήριο.

Μιλώντας λοιπόν στη Βουλή ρίχνει όλο το φταίξιμο της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης αλλά και της διάλυσης του ασφαλιστικού συστήματος, που αλλού, στους πρόσφυγες και στους μετανάστες .

Με ακροδεξιά ρητορική που τύφλα να έχουν οι Κασιδιάρης, Γεωργιάδης και Βορίδης, επιτέθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ και ουσιαστικά σε όλους όσους υπερασπίζονται τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που δουλεύουν στη χώρα μας κατηγορώντας τους ότι θέλουν να κόψουν τις συντάξεις των ελλήνων πολιτών κατά 80%.

Είναι φανερό ότι δημιουργούν ένα κλίμα ξενοφοβίας για να δικαιολογήσουν την πλήρη αποτυχία τους. Το έχει ξανακάνει πολλές φορές η Δεξιά από το 1922 και μετά. Και ποτέ δεν βγήκε σε καλό στη χώρα. Αντίθετα οδηγήθηκε πάντα σε διχασμό, εμφύλιο και καταστροφή.

Ο Γιάννης Βρούτσης με την χθεσινή του εμφάνιση δείχνει να είναι ο προπομπός της νέας καταστροφής που ετοιμάζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Ποιος θα τους σταματήσει;

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter