Η Ακρόπολη μπήκε στο Airbnb προς 20.000 τη βραδιά!

Η Ακρόπολη μπήκε στο Airbnb προς 20.000 τη βραδιά!

Με την περιγραφή “παλιό πλινθόκτιστο  σπίτι στο κέντρο της Αθήνας” (Old stonehouse in central Athens) Η Ακρόπολη εισήλθε πανηγυρικά στη λίστα της Airbnb, της πλατφόρμας στην οποία έχετε τη δυνατότητα να δώσετε προς υπενοικίαση το σπίτι σας, κυρίως σε τουρίστες.

Η Ακρόπολη ενοικιάζεται, λοιπόν, προς 20.000 ευρώ τη βραδιά και διαθέτει χώρο για 7 άτομα, 2 στρώματα, 3 αιώρες, επιτρέπονται τα κατοικίδια, έχει ένα μπάνιο, μία πισίνα, γυμναστήριο και χώρο για εκδηλώσεις.

Η καταχώρηση έγινε από μία λαμιακή startup από φοιτητές, οι οποίοι, εφόσον δεν τους “έκατσε” ο οίκος Γκούτσι, αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει, αυτή τη φορά με εναλλακτικούς τουρίστες.

Αποφασίσαμε να οργανώσουμε, να προωθήσουμε, να διαχειριστούμε και να ενοικιάσουμε την ακρόπολη σε VIPs καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με μια τιμή την οποία θα θεωρήσουν εντελώς λογική όλοι όσοι προτιμούν πάντα το καλύτερο. Η λύση μας είναι και βιώσιμη, αλλά επίσης θα προσφέρει και αύξηση 1000% στα κρατικά έσοδα“, αναφέρουν στην περιγραφή της… δραστηριότητάς τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter