Η Alpha Bank “Best Private Bank in Greece” για τρίτη συνεχή χρονιά

Η Alpha Bank “Best Private Bank in Greece” για τρίτη συνεχή χρονιά

“Best Private Bank in Greece” αναδείχθηκε το Private Banking της Alpha Bank, για τρίτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων “Global Private Banking Awards 2020” που διοργανώνουν οι διεθνούς κύρους εκδόσεις “Professional Wealth Management (PWM)” και “The Banker” του Ομίλου Financial Times.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών Private Banking της Alpha Bank (‘Alpha Private Bank’), οι οποίες απολαμβάνουν σταθερά της εμπιστοσύνης των Πελατών της Τράπεζας, καθώς ανταποκρίνονται πλήρως στους εξατομικευμένους στόχους και τις ανάγκες τους. Παράλληλα, αναδεικνύει τη δέσμευση της Alpha Bank για ποιοτική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και τη διαρκή αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των Υπηρεσιών Διαχείρισης Περιουσίας, ακόμη και υπό τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας Covid-19.

Οι βραβεύσεις ανακοινώθηκαν πρόσφατα μέσω διαδικτυακών τελετών απονομής βραβείων (Virtual Global Private Banking Awards ceremonies).

Τα “Global Private Banking Awards” των “PWM” και “The Banker” βραβεύουν ετησίως τις καλύτερες υπηρεσίες Private Banking, με βάση ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες και δεδομένα που συλλέγουν από Private Banks διεθνώς. Της αξιολόγησης των στοιχείων επιμελείται επιτροπή που απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα Διαχείρισης Περιουσίας στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter