Η Amazon εξαγοράζει την MGM

Η Amazon εξαγοράζει την MGM

H συμφωνία αναμένεται να προκαλέσει αναταραχές στην κινηματογραφική αλυσίδα καθώς η MGM είναι η ιδιοκτήτρια – μεταξύ άλλων- των ταινιών του Τζέιμς Μποντ.

Λίγες μέρες μετά την είδηση ότι η Warner Media συγχωνεύεται με το Discovery ύστερα από τη δυναμική κίνηση της AT&T, έρχονται στο φως πληροφορίες που θέλουν την Amazon να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση ενός ιστορικού ντιλ. Η εξαγορά της MGM, από τα πιο ιστορικά στούντιο του Χόλιγουντ, αναμένεται να φτάσει τα εννέα δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο βαρύς τίτλος φυσικά της MGM είναι οι κατασκοπικές περιπέτειες του James Bond, ενώ στην ταινιοθήκη της βρίσκονται σχεδόν 4.000 φιλμ και πάνω από 17.000 ώρες τηλεοπτικών σειρών.

Αν κλείσει η συμφωνία είναι βέβαιο ότι η θέση της Amazon στο Prime Video και το πεδίο του streaming όχι απλώς ενισχύεται αλλά αποκτά και ηγετικό χαρακτήρα.

Θυμίζουμε ότι το μεγάλο πρότζεκτ που δουλεύει αυτή την εποχή η Amazon είναι η νέα σειρά για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το 2022, ενώ η πρώτη σεζόν αναμένεται να κοστίσει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter