Η Αμερικανίδα βουλευτής Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση (Video)

Η Αμερικανίδα βουλευτής Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση (Video)

Σε μία εξομολόγηση μέσω Instagram προέβη η 31χρονη βουλευτής των Δημοκρατικών Αλεξάντρια Οκάσιο- Κορτέζ η οποία μίλησε για τα όσα βίωσε κατά τη βίαιη εισβολή στο Καπιτώλιο και πώς αυτό που έζησε επηρεάστηκε από το γεγονός ότι έχει δεχθεί στο παρελθόν σεξουαλική επίθεση. 

Η βουλευτής περιέγραψε ότι είχε κρυφτεί σε τουαλέτα στο γραφείο της, κατά τη διάρκεια της εισβολής, ενώ άκουγε να χτυπούν τους τοίχους και έναν άνδρα να ουρλιάζει «Πού είναι;». 

«Πίστευα ότι θα πεθάνω», είπε η Οκάσιο- Κορτέζ στο βίντεο. Τελικά κατάφερε με την βοήθεια ενός συνεργάτη της να φτάσει σε ένα άλλο κτίριο και κρύφτηκε στο γραφείο ενός συναδέλφου της, όπου παρέμεινε επί ώρες. Μάλιστα, όπως προσθέτει, είχε δεχτεί παρενόχληση από άτομα που αυτοχαρακτηρίζονται οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ επί ημέρες πριν από τις 6 Ιανουαρίου και προειδοποιήσεις από άλλα μέλη του Κογκρέσου «να προσέχει» την ημέρα της πορείας.

Η ίδια άσκησε κριτική εις βάρος συντηρητικών Ρεπουμπλικανών, όπως ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ, επειδή δεν ανέλαβαν την ευθύνη τους για την εισβολή στο Καπιτώλιο και της ζητούν να «προχωρήσει» μετά την εισβολή, συγκρίνοντάς το με αυτό που ακούν πολλοί που έχουν βιώσει σεξουαλική επίθεση. 

«Αυτοί οι τύποι μας λένε να προχωρήσουμε, ότι δεν είναι μεγάλο θέμα, ότι θα έπρεπε να ξεχάσουμε τι συνέβη, μας λένε ακόμη ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη. Αυτές είναι οι ίδιες τακτικές που χρησιμοποιούν όσοι κακοποιούν», είπε. «Είμαι επιζήσασα σεξουαλικής επίθεσης. Και δεν το έχω πει σε πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Αλλά όταν υποφέρουμε με τραύματα, τα τραύματα χειροτερεύουν το ένα το άλλο», συνέχισε.

Η νεαρή βουλευτής των Δημοκρατικών δήλωσε έτοιμη να δεχτεί κριτική από τη στιγμή που μοιράστηκε την εμπειρία της για την σεξουαλική επίθεση που έχει υποστεί επειδή δεν συνδέεται άμεσα με τα επεισόδια στο Καπιτώλιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter