Η αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στα συνεχή φάουλ…

Η αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας μπροστά στα συνεχή φάουλ…

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να ψάχνει να βρει αφήγημα μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και μυθολογίας αλλά δεν πτοείται, όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή της με την οποία αντέδρασε στην κριτική για τα παγούρια και τις μάσκες στα σχολεία.

Και επειδή δεν έχει τι να πει για τα συνεχή λάθη, τις απευθείας αναθέσεις και τα λεφτά στο πηγάδι που ρίχνει, κατηγορεί την αντιπολίτευση για… «αμηχανία»

Βέβαια ουδέποτε θέλησε να απαντήσει επί της ουσίας προσπαθώντας να ρίχνει πάντα τη μπάλα στην εξέδρα ενώ σε άλλα προχωράει στο μασάζ της κοινής γνώμης για να αποδεχθεί τα τετελεσμένα που ενδεχομένως επιδιώκει, όπως στην περίπτωση της Τουρκίας.

Και αντί να πει: Κάναμε λάθος στις μάσκες, όπως και στα σκόιλ ελικίκου, γίνεται περισσότερο ρόμπα με όσα λέει:

Μιλάει μάλιστα για αμηχανία της αντιπολίτευσης «του παγουρίνου» και «της μάσκας» που κυβέρνησε σε συνθήκες παγκόσμιας ανάπτυξης με το δόγμα Τσακαλώτου-Χουλιαράκη.

Εννοείται πως επανέρχεται στα λόγια του αέρα του πρωθυπουργού που είπε στη Θεσσαλονίκη ενώ η ανεργία καλπάζει οι μισθοί και οι συντάξεις απειλούνται ενώ ο τουρισμός (κυρίως) αύξησε τα κρούσματα κορονοϊού και μετέτρεψε τις θριαμβολογίες σε απολογίες…

Χαρακτηριστικό της Δεξιάς να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες της και της νεοφιλελεύθερης πλέον Δεξιάς να κατηγορεί όλους τους άλλους για τα αδιέξοδά της.

Σαν τους μοναχικούς οδηγούς που κάνουν λάθος και κινούνται στο αντίθετο ρεύμα των αυτοκινήτων…

Και εκεί τους φταίνε οι άλλοι! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter