Η αναφορά Τσίπρα στα «απολειφάδια της πολιτικής ζωής» και η απάντηση Τατσόπουλου (Video)

Η αναφορά Τσίπρα στα «απολειφάδια της πολιτικής ζωής» και η απάντηση Τατσόπουλου (Video)

Μια «ξεχωριστή θέση επιφύλαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την τριτολογία του, σήμερα στη Βουλή στον Πέτρο Τατσόπουλο -χωρίς να τον κατονομάσει- ο οποίος επέλεξε πρόσφατα τη Νέα Δημοκρατία ως νέο σταθμό της πολιτικής του καριέρας. Λίγο αργότερα, ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε μέσω Facebook.

Αφορμή η αναφορά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στο «παλιό και στο καινούργιο».

«Κάνατε μια προσπάθεια να αναφερθείτε στο παλιό και στο καινούργιο και πιάσατε στο στόμα σας στελέχη με μεγάλη πολιτική διαδρομή, στον χώρο της κεντροαριστεράς και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ που σήμερα βρίσκονται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κύριες Μητοστάκη, ακούστε: Σε αυτόν τον χώρο και ιδιαίτερα στον χώρο της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν άνθρωποι έντιμοι και αγωνιστές που πάλεψαν στα χρόνια της ζωής τους για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον γι αυτό τον τόπο. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους σε μια χρεοκοπημένη ηγεσία που οδήγησε εκεί που οδήγησε αυτό το κόμμα… Όπως σήμερα βρίσκεται στις τάξεις μας, πλάι μας στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΟΣΚ της δεκαετίας του ‘80. Αν αυτό δεν σας αρέσει, αυτή είναι η πραγματικότητα»,είπε ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Πέτρο Τατσόπουλο, τόνισε:

«Εσείς μπορείτε να βολευτείτε με διάφορα απολειφάδια της πολιτικής ζωής που πέρασαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργες σχέσεις με τη μισή Αθήνα, έφυγαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους παίρνετε εσείς να τους εντάξετε στα δικά σας μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα».

Δείτε το βίντεο:

Η αμήχανη απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

Σε ρυθμούς Νέας Δημοκρατίας και με στυλ Μητσοτάκη/ Άδωνη επέλεξε να απαντήσει μέσω Facebook, o Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας ειρωνικά για «γιγαντόσωμο πρωθυπουργό» με «επιλεκτική μνήμη νάνου».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος – ξεχνώντας επιλεκτικά την μετάλλαξή του από την αριστερά στα δεξιά (περνώντας ξυστά από Το Ποτάμι)-  μιλά για «πολιτική αλητεία». Αναφέρει μάλιστα πως η δήλωσή του για τη “Μισή Αθήνα” απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε. 

Τι γράφει στο Facebook:

«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη “δήλωση” για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα “δήλωση” δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν… δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter