Η ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής για δίωξη στελεχών της

Η ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής για δίωξη στελεχών της

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα περί δίωξης στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής διευκρινίζουμε ότι:

Το 2017, κατόπιν εσωτερικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι πρώην διευθυντικό στέλεχος της Εταιρείας διέπραξε σε βάρος της τα εγκλήματα της κακουργηματικής απάτης και απιστίας και δη κατ’ εξακολούθηση, ζημιώνοντας την περιουσία της κατά το ποσό των 456.519,70 €. Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την καταγγελία της σύμβασης του, καταγγελία η οποία έχει ήδη κριθεί έγκυρη από τα Δικαστήρια. Σε βάρος του έχουν κατατεθεί τρεις εγκλήσεις και ήδη έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα τελεσθέντα κατ’ εξακολούθηση εγκλήματα της απιστίας και της απάτης. Προς αποκατάσταση της ζημίας της περιουσίας της Εταιρείας από τις εγκληματικές σε βάρος της πράξεις του, έχει ήδη ασκηθεί αγωγή ενώπιον των πολιτικών Δικαστηρίων.

Το σύνολο των καταγγελλομένων από το πρώην διευθυντικό στέλεχος είναι ψευδή και δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά μια απεγνωσμένη κίνηση αντιπερισπασμού προκειμένου ο ανωτέρω να εμφανίσει εαυτόν ως δήθεν θύμα και να κατασκευάσει χαλκευμένα υπερασπιστικά επιχειρήματα στην εναντίον του ποινική διαδικασία.

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι υποθέσεις, τις οποίες ατελώς παρουσιάζει η – κατά τα άλλα – έγκριτη εφημερίδα Real News, τελούσαν και συνεχίζουν να τελούν υπό διαχείριση με τις θεσμοθετημένες διαδικασίες της Εταιρείας και του Ομίλου και όχι μ’ εκείνες που αντιθεσμικά ακολουθούσε το σε βαθμό κακουργήματος διωκόμενο πρώην διευθυντικό στέλεχος. Όλα όσα ψευδώς έχει αναφέρει στις μηνύσεις του έχουν αποτελέσει αντικείμενο Εσωτερικού Ελέγχου που διεξήχθη με πρωτοβουλία της Διοίκησης της Εταιρείας από την Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου του μετόχου της. Όλα τα βιβλία και στοιχεία της Εταιρείας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές. Το πόρισμα όλων των ελέγχων είναι ότι η Εταιρεία λειτουργεί συννόμως και ουδέν μεμπτόν έχει διαπραχθεί.

Είναι λυπηρό ότι το πρώην διευθυντικό στέλεχος βρίσκει τόσο εύκολα βήμα προκειμένου να συνεχίζει να συκοφαντεί και να σπιλώνει εκείνους που αποκάλυψαν και ανέκοψαν την εγκληματική του δράση και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή, όπου έχει ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Εταιρείας, τα δε οικονομικά και παραγωγικά της αποτελέσματα βελτιώνονται θεαματικά.

Τα θιγόμενα στελέχη της Εταιρείας ήδη προβαίνουν σε έγερση αγωγών προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστησαν από την συκοφαντική σε βάρος τους καταμήνυση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter