Η ανάκριση για Μαρινάκη που δεν λέει να ξεκινήσει

Η ανάκριση για Μαρινάκη που δεν λέει να ξεκινήσει

Αναζητείται …ανακριτής για να αναλάβει την “καυτή” δικογραφία του Noor1 με κατηγορούμενους τον Ευάγγελο Μαρινάκη και τους τρεις συνεργάτες του, Νίκο Συντιχάκη,Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και Ηλία Τσακίρη..

Μετά την άσκηση τον Μάρτιο του 2018 των ποινικών διώξεων για κακουργηματικές πράξεις από την τότε Προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα,η ανάκριση για την υπόθεση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Η δικογραφία έχει μέχρι στιγμής αλλάξει τρεις φορές χέρια, καθώς η πρώτη ανακρίτρια μετατέθηκε, η δεύτερη μετανάστευσε στο Μόντρεαλ, και ο τρίτος που ορίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη ζήτησε να εξαιρεθεί γιατί οι “κακές γλώσσες” έπιασαν στο στόμα τους τον πατέρα του για την στάση του όταν ήταν ποδοσφαιρικός εισαγγελέας απέναντι στον ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον ισχυρό άντρα της ομάδας, Ευάγγελο Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο τρίτος ανακριτής που δεν πρόλαβε να αναλάβει την υπόθεση έσπευσε να ζητήσει την εξαίρεση του είναι ο Ιωάννης Πετρόπουλος, που προήχθη σε πρόεδρο πρωτοδικών μόλις τον περασμένο Αύγουστο, και αμέσως μόλις κάλυψε την κενή Θέση του Πρωτοδικείου Πειραιά χρεώθηκε την περιβόητη πλέον δικογραφία.

Ο πατέρας του,Κων/νος Πετρόπουλος, υπήρξε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για περίπου τριάμισι χρόνια και λοιδωρήθηκε για κατ΄ επιλογή διώξεις και μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ του Ολυμπιακού. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter