Η ανάρτηση της Αντέλ για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Η ανάρτηση της Αντέλ για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

 H Αντέλ παροτρύνει τους θαυμαστές της να «οργίζονται δικαιολογημένα, αλλά και εστιασμένα» σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Διαδηλώσεις μαίνονται στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες από τότε που ο Φλόιντ, άοπλος μαύρος, πέθανε από ασφυξία, όταν γονάτισε πάνω του λευκός αστυνομικός.

«Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ προκάλεσε αναταραχές σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν αμέτρητες άλλες που δεν το έχουν κάνει» έγραψε η Αντέλ στην ανάρτησή της στο Instagram που συνοδεύεται από φωτογραφία του θύματος.

«Διαδηλώσεις και πορείες πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα και κερδίζουν δυναμική. Γι’ αυτό να είστε θυμωμένοι, αλλά να εστιάζετε! Συνεχίστε να ακούτε, συνεχίστε να ρωτάτε και συνεχίστε να μαθαίνετε!» αναφέρει η Βρετανίδα τραγουδίστρια

«Είναι σημαντικό να μην απογοητευόμαστε, να μην υφαρπάζουμε ή να χειραγωγούμε αυτήν τη στιγμή. Πρόκειται για συστηματικό ρατσισμό, για αστυνομική βία και για ανισότητες. Και αυτό δεν αφορά μόνο την Αμερική! Ο ρατσισμός υπάρχει παντού. Είμαι ολόψυχα αλληλέγγυα στον αγώνα για ελευθερία, απελευθέρωση και δικαιοσύνη» σημειώνει.

Η Αντέλ προστίθεται στη μακρά λίστα των διάσημων που έχουν γράψει μηνύματα για τον θάνατο του Φλόιντ τις τελευταίες μέρες, μεταξύ άλλων οι Ριάνα, Μπιγιονσέ, Σπάικ Λι, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Τράβις Σκοτ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter