Η ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου Omaira Gill για το συνέδριο γονιμότητας που τα λέει όλα

Η ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου Omaira Gill για το συνέδριο γονιμότητας που τα λέει όλα

Σάλο έχει προκαλέσει το συνέδριο γονιμότητας στα Γιάννενα στο οποίο θα… αναζητείτο, εκτός των άλλων, η αιτία της υπογονιμότητας στη χώρα.

Μετά τα διάφορες απαντήσεις απαντήσεις κατά καιρούς στην απλοϊκή ερώτηση: «γιατί δεν κάνουν παιδιά οι νέοι», μία ορθολογική προσέγγιση κάνει με μία απλή ανάρτηση η Ομάιρα Τζιλ. Η γνωστή δημοσιογράφος, που μένει μόνιμα στην Αθήνα, παρουσιάζει δύο εικόνες προϊόντων βρεφικού γάλατος, της ίδιας εταιρείας -με διαφορετικό όνομα μάρκετινγκ ωστόσο. Ποια η διαφορά; Η τιμή στην Ελλάδα είναι σχεδόν διπλάσια.

Δείτε επίσης: Συνέδριο Γονιμότητας: Αναβάλλεται επ’ αόριστον μετά το φιάσκο

Και το συνοδεύει με την εξής λεζάντα: «Στα αριστερά, 800g φόρμουλα για 11,35 £, περίπου 13,20 €. Στα δεξιά, την ίδια εταιρεία, τον ίδιο τύπο (διαφορετικό όνομα μάρκετινγκ στην Ελλάδα) 800g φόρμουλα έναντι 22,48 €» αναφέρει και συνεχίζει με σαφέστατη αιχμή: «Ένα από τα πολλά παραδείγματα αλλά οι ωοθήκες μας ευθύνονται για τη δημογραφική κρίση;»

Αν λοιπόν αναζητήσει κάποιο… επόμενο συνέδριο λύσεις στην υπογονιμότητα στην Ελλάδα ξεκινήστε από τα πολύ βασικά: αύξηση μισθών, μείωση κόστους ζωής, βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί για όλους, γονικές άδειες για τους εργαζόμενους γονείς και βλέπουμε…

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter