Η ανατριχιαστική παράμετρος της δολοφονίας στο Λαγανά: Κι ο αδελφός του θύματος είχε δολοφονηθεί έξω από μπαρ

Η ανατριχιαστική παράμετρος της δολοφονίας στο Λαγανά: Κι ο αδελφός του θύματος είχε  δολοφονηθεί έξω από μπαρ

Πολύ σκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του 22χρονου Αμερικανού, Bakari Henderson, που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από μπαρ στον Λαγανά.

Όπως αποκαλύφθηκε, και ο αδελφός του άτυχου νεαρού είχε δολοφονηθεί σε ανάλογη συμπλοκή, έξω από μπαρ του Τέξας, με πολλαπλές μαχαιριές.

Οι ελληνικές αρχές ερευνούν παράλληλα αν υπάρχουν και ρατσιστικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του 22χρονου, κάτι που αρνούνται οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, από το ιατροδικαστικό πόρισμα προκύπτει ότι σε 30 δευτερόλεπτα οι δράστες κατάφεραν τόσο σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκάλεσαν σχεδόν άμεσα το θάνατο του 22χρονου.

Οι αρχές μελετούν και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μπαρ, που δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου γινόταν σερβικό πάρτι.

Όπως προκύπτει, όλα άρχισαν στην προσπάθεια του Αμερικανού να βγάλει σέλφι με την παρέα του και μια σερβιτόρα, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πορτιέρη. Τα αίματα ανάβουν αμέσως, ο νεαρός φεύγει τρέχοντας, αλλά τον κυνηγούν και τελικά τον ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου.

Εναντίον των οκτώ συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο δικηγόρος του Έλληνα μπάρμαν υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν θα μπορούσε να του καταφέρει θανατηφόρα χτυπήματα, διότι έχει σπασμένο χέρι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter