Η ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη αποκαλύπτει: Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Νίκος Κουρής ήταν γιος του

Η ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη αποκαλύπτει: Όλοι γνωρίζαμε ότι ο Νίκος Κουρής ήταν γιος του

Με δημόσια παρέμβαση για το θέμα με το Νίκο Κουρή – Θεοδωράκη και τους ισχυρισμούς για την πατρότητά του, τοποθετήθηκε η κόρη του αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη, κόρη του Γιάννη, επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης είναι γιος εκτός γάμου του εκλιπόντα μουσικοσυνθέτη με την πρώην οικιακή του βοηθό και αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

Η κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη, αδελφού του Μίκη, Ασπασία Άννα Θεοδωράκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι γνώριζε από μικρή ηλικία από τον πατέρα της ότι ο Νίκος Κουρής είναι γιος του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη. Όπως τόνισε, αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

«Ήξερα για την ύπαρξή του από τότε που ήμουν 12 χρονών. Οφείλω να το πω γιατί κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα. Υπήρχε μία φωτογραφία ενός μικρού παιδιού στο σπίτι του πατέρα μου και με πίεση μου είπε ο πατέρας μου ότι είναι ξάδερφός μου, λέγεται Νίκος και όταν μεγαλώσω θα τον γνωρίσω. Όπως και τον γνώρισα» ανέφερε αρχικά η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη.

«Το παιδί αυτό πάντα μου έλεγε πως δεν θέλει τίποτα, απλά να γνωρίσει τη βιολογική του οικογένεια, τις ρίζες του. Τον θεωρώ ξάδελφο μου. Θα μπορούσε να λυθεί με ένα τεστ DNA πολύ εύκολα. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τα λόγια του πατέρα μου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: 

Απαγορεύτηκε προσωρινά στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το επώνυμο Θεοδωράκης

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter