Η Άννα Φωτοπούλου, κόρη του μεγάλου ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου, στο Docville την Κυριακή με το Documento

Η Άννα Φωτοπούλου, κόρη του μεγάλου ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου, στο Docville την Κυριακή με το Documento

«Ζήτησε μια γραβάτα, την έβαλε, ξάπλωσε στο κρεβάτι και πέθανε… ». Η κόρη του μεγάλου ηθοποιού και καλλιτέχνη διηγείται στον Αντώνη Μποσκοΐτη άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και το συγκλονιστικό τέλος του.

Προθεσμία 73 ημερών για Μπακογιάννη. Ενώπιος ενωπίω με τις ευθύνες του ο δήμαρχος Αθηναίων σχετικά με την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για την κατεδάφιση των δύο τελευταίων ορόφων και του δώματος του ξενοδοχείου που κρύβει τον ιερό βράχο και ανήκει στον μίστερ COCO-MAT. Ρεπορτάζ της Χρυσούλας Παπαΐωάννου.

Εκεί που η αλληλεγγύη γεννά πολιτισμό. Η παραλίγο κατεδάφιση του σπουδαίου αρχιτεκτονικού έργου, η εγκατάλειψη απ’ τους κατοίκους κι ένα εγχείρημα που αντιστέκεται στη βαρβαρότητα. Η Χρύσα Λύκου πήγε στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας και μίλησε με τους κατοίκους λίγες ημέρες μετά την επιχείρηση της αστυνομίας.

Πώς επιβίωσαν, το στέκι του Ερνεστ Χέμινγουεϊ, ένα θρυλικό καμπαρέ της πόλης, και το μέρος όπου έπαιζε πρίμα βίστα τα κομμάτια του ο Πιατσόλα. Ο συνθέτης και ερμηνευτής Γιώργης Χριστοδούλου γράφει για το πώς ο δήμος Βαρκελώνης σώζει ιστορικά μπαρ ή θέατρα από το real estate.

Εριξαν στα βράχια (και) το ελληνικό Χόλιγουντ. Για τρεις ημέρες κατέβασε ρολά η πλατφόρμα Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων του ΕΚΟΜΕ, προκαλώντας την οργή των παραγωγών. Ρεπορτάζ της Χρυσούλας Παπαΐωάννου.

«Οικογενειακή» υπόθεση. Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η Camera Zizanio θα πραγματοποιηθούν από 3-10/12 σε Πύργο και Αμαλιάδα και φιλμ από όλο τον κόσμο και για όλη την οικογένεια. Γράφει η Αφροδίτη Ερμίδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter