Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι ένα απλό κορίτσι που έκανε τάμα και βρήκε τον έρωτα της ζωής της (Video)

Εάν δεν το ξέρατε ήδη η Άννα Μισέλ δεν είναι αυτό που φαίνεται στην πολιτική, αλλά είναι απλώς μια κοπέλα, η οποία μάλιστα τώρα είναι πολύ ευτυχισμένη, διότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της με τον παλιό, καλό τρόπο: Το προξενιό που της έκανε μια φίλη της.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή του ALPHA «Happy Day», πριν από έναν χρόνο είχε κάνει τάμα για να είναι υγιής και να βρει τον έρωτά και η ευχή της… εισακούστηκε.

Αναγνώρισε μάλιστα αμέσως ότι επρόκειτο για τον έρωτα της ζωής της όταν ακούμπησε στο μπράτσο του και, καθώς δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα, δεν έχει κανένα θέμα με την διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, που φθάνει τα 17 χρόνια (διότι μόνο τότε είσαι παραδοσιακή γυναίκα…)

Δεν ξέρει βέβαια αν ο έρωτάς της θα σφραγιστεί και με… στεφάνι (όπως πρέπει αν είσαι παραδοσιακή γυναίκα) διότι, όπως λέει, αυτά είναι θέματα που τα αποφασίζουν οι άνδρες…

Δείτε το βίντεο και μην κάνετε συνειρμούς με το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», διότι εκεί είχε περισσότερο… δράμα απ΄ό,τι μπορεί να αντέξει μια παραδοσιακή γυναίκα..

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.