Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου συγχίστηκε με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, γιατί αναγνώρισε πρόοδο στην ψηφιακή πολιτική! (Video)

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου συγχίστηκε με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, γιατί αναγνώρισε πρόοδο στην ψηφιακή πολιτική! (Video)

Τις έντονες διαμαρτυρίες βουλευτών προκάλεσε η στάση της εκπροσώπου της ΝΔ στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, στην οποία μίλησε ο αρμόδιος επίτροπος για την ψηφιακή πολιτική και αντιπρόεδρος της Κομισιόν Άντρους Ανσίπ.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου άσκησε κριτική στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διότι… αναγνώρισε την πρόοδο της Ελλάδας στα θέματα της ψηφιακής ανάπτυξης και δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της χώρας!

«Μας εκπλήσσετε που δώσατε συγχαρητήρια στην Ελληνική Κυβέρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υποστηρίζοντας ότι «σε μία οικονομία η οποία έχει για παράδειγμα capital controls έχουμε ένα barrier στο να αναπτύξουμε την ψηφιακή αγορά». Μάλιστα στην συνέχεια δήλωσε ενοχλημένη για το ότι …δεν πρόσεχε την ομιλία της ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ρωτώντας τον αν προτιμά να του μιλά αγγλικά.

Η στάση της προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κυβερνητικών βουλευτών.

https://www.youtube.com/watch?v=LkJoFJ5IKqg

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter