Σε ιδιώτες τα σκουπίδια

Η Άννα Μισέλ βασιλικότερη του βασιλέως! (Video)

Και μην πάει ο νου σας σε πολιτειακές αλλαγές. Ο λόγος για το φανατισμό της υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων και των εργολάβων αφού υπεραμύνθηκε της γραμμής του κόμματός της στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών. Και επειδή δεν ήθελε να το πει έτσι «χοντρά», μίλησε για δικαίωμα των Δήμων να αποφασίζουν (για να τα δώσουν σε ιδιώτες).

Και βέβαια για την βουλευτή της Ν.Δ., Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μάλλον ευθύνονται οι εργαζόμενοι στον τομέα, αυτοί που μαζεύουν τα δικά μας σκουπίδια οι οποίοι και ενδεχομένως πρέπει να πάνε στα σπίτια τους ή στους εργολάβους με 400 ευρώ.

«Για να είναι ευχαριστημένος ο κόσμος» αναφέρει… 

Προφανώς οι χιλιάδες εργαζόμενοι που θα μείνουν στο δρόμο, μάλλον δεν την απασχολούν, λες και είναι δικό τους φταίξιμο το πρόβλημα των σκουπιδιών! Ίσως να την ενοχλεί και το δικαίωμα στην απεργία. Ίσως! 

Πάντως ουδείς μπορεί να την κατηγορήσει πως δεν είναι πιστή στις αρχές της!

Η αλήθεια διά στόματος Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου: Ιδιώτες στην καθαριότητα των δήμων https://left.gr/news/i-alitheia-dia-stomatos-anna-misel-asimakopoyloy-idiotes-stin-kathariotita-ton-dimon

Posted by left.gr on Freitag, 30. Juni 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.