«Η ανοησία είναι ανίκητη» – Αιχμηρή απάντηση της προεδρίας της Βουλής στον Βαρβιτσιώτη

«Η ανοησία είναι ανίκητη» – Αιχμηρή απάντηση της προεδρίας της Βουλής στον Βαρβιτσιώτη

Με μία λιτή αλλά περιεκτική φράση απαντούν κύκλοι από την προεδρία της Βουλής στην αποστροφή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που αφορούσε την παρουσία του γιου του Νίκου Βούτση στην έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο της διήμερης άδειάς του.

«Κατάλαβα χθες το βράδυ παρακολουθώντας αυτά τα απίστευτα πλάνα της υποδοχής του ότι έτσι, η κυβέρνηση, θα καταδίκαζε τα δικά της παιδιά» είπε με δηκτικό ύφος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Ολομέλεια κατά την ώρα συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Μάλιστα, το προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, πετώντας «καρφί» για τη παρουσία του γιου του Νίκου Βούτση κατά την έξοδο του τρομοκράτη της «17Ν» από τις φυλακές Κορυδαλλού: «Όχι τα ιδεολογικά της παιδιά, αλλά τα πραγματικά παιδιά της κυβέρνησης».

Σύμφωνα με την «Αυγή», η επικοινωνιακή αξιοποίηση του γεγονότος από τον τομεάρχη της ΝΔ δεν έμεινε ασχολίαστη από κύκλους της Προεδρίας της Βουλής, οι οποίοι απάντησαν πως «η ανοησία είναι ανίκητη»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter