Η αντίδραση του Παπαγιάννη στις κατηγορίες της Παυλίδου – Τι λέει ο δικηγόρος της

Η αντίδραση του Παπαγιάννη στις κατηγορίες της Παυλίδου – Τι λέει ο δικηγόρος της

«Να είστε καλά» ήταν η μοναδική απάντηση που έδωσε ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης στους δημοσιογράφους οι οποίοι τον περίμεναν στο θέατρο για να τον ρωτήσουν για τις καταγγελίες της και τη μήνυση της Σοφίας Παυλίδου σε βάρος του, για ξυλοδαρμό.

Ο Παπαγιάννης εμφανίστηκε στο θέατρο Χυτήριο κανονικά για την παράσταση «Πετάει, πετάει», όπου τη Σοφία Παυλίδου αντικαθιστά η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σοφίας Παυλίδου, Αλέξανδρος Μίτζιας, ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ότι η πελάτισσά του είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και οι επόμενες κινήσεις της θα γίνουν όταν αισθανθεί ασφαλής.

https://www.youtube.com/watch?v=iQAfJvj5GB0

Θέση στο θέμα πήρε και ο πρώην σύζυγός της Σοφίας Παυλίδου, Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος ανέβασε μια «μαύρη» φωτογραφία, γράφοντας:

«Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αίσχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter